Thomas & Renée naar de USA

Thomas & Renée naar de USA
Klik op de foto en bekijk ook onze website!! WWW.thomasschoots.nl

vrijdag 22 augustus 2014

Op weg naar Cape Cod !!Twee dagen New York zijn voorbij! Nu op voor het laatste deel van onze rondreis: Cape Cod.
We verlaten de stad via de Noord kant van Manhattan; De Bronx dan West en East Channel via New Haven naar Stonington voor een overnachting in het groen.

Ook weer op een KOA camping en ook hier weer een zorgelijke blik van de mevrouw achter de balie als we om een plaatsje in de zon vragen.
Nee, alle tentveldjes zijn in het bos volgens de baliemedewerkster, dus wij opgetogen met de plattegrond waar wat plaatsen op aangekruist zijn het bos in om te kijken of er nog een mooi vlak plaatsje is voor twee arme tentkampeerders.
Niks. Niet een stukje vlak terrein om onze “mini Hilton” op te zetten. Overal is het zo schuin dat we bang zijn morgen ‘buiten’ wakker te worden.We overwegen te vertrekken, maar Renée zegt nog een keertje te gaan vragen of het echt niet mogelijk is om op een van de vele lege plaatsen, waar anders de campers van 15 meter lengte staan, voor een nacht een klein tentje te zetten.

Gelijk vraagt Renée hoe het toch kan dat op alle KOA campings zoveel plaats is maar altijd een zorgelijke blik als je om een van de wat betere plaatsen vraagt.
Zou er iets aan het reserveringssysteem niet kloppen.
De dame achter de balie kan er geen antwoord op geven. Misschien annuleren die mensen wel, zegt ze.
Maar toch niet allemaal, zegt Renée. Daarvoor komt het te vaak en op te veel campings voor. De medewerkster heeft geen idee en zegt dat zij (terecht) alleen over haar eigen camping kan spreken. Maar: licht geïrriteerd stemt ze toe dat het bij hoge uitzondering mag.
Dat is dan geregeld, maar we snappen er nog steeds geen barst van.
De volgende keer neem ik mijn knuppel mee!!
Later als we in de Laundry kijken zien we een hele stapel met enveloppen waar plaats nummers op staan voor als er zo’n ‘campertje’ op komt rijden als het kantoor gesloten is. Daar kun je er een van kiezen en dan ga je daar gewoon staan. Schiet mij maar lek!
De tent wordt opgebouwd en lekker in de zon genieten we van deze stek.

Na een goede nachtrust verlaten we de camping op weg naar een paar dagen op Cape COD. Het lijkt ons fantastisch om in het National Park, wat langs de kust ligt, eens heerlijk rond te struinen.
We boeken een kamer in een Motel om lekker een paar dagen te relaxen en bij te komen van alle strapatsen die ook deze vakantie weer had. Zo gaan we beginnen aan de slotweek.
U hoort nog van ons!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten