Thomas & Renée naar de USA

Thomas & Renée naar de USA
Klik op de foto en bekijk ook onze website!! WWW.thomasschoots.nl

maandag 18 augustus 2014

Joe's crab shack!!Naast het Red Roof motel staat een restaurant genaamd Joe’s crab shack.
Het staat er bomvol auto’s en we zijn wel benieuwd wat het voor restaurant is. De naam zegt het natuurlijk al: er wordt voornamelijk krab en andere vis geserveerd. Omdat het er zo druk is gaan we rond 15.00 uur eerst maar eens vragen of we wel een tafel kunnen reserveren. Dat kan en wanneer we op de afgesproken tijd (19.00 uur) arriveren staan mensen buiten in de rij in de hoop een plekje te bemachtigen! Wij mogen zo doorlopen.


Binnen worden we naar een tafel gebracht en begint het spektakel.
Wanneer onze serveerster hoort dat het voor ons de eerste keer is dat we in dit restaurant zijn krijgen we een uitgebreide uitleg. Een emmertje op tafel voor het afval, een keukenrol voor de vieze handen en diverse soorten gereedschap om de krab te elimineren. Daarnaast krijgt iedereen die voor krab kiest een slab om J.

Precies op het moment dat ze onze bestelling komt opnemen begint de muziek keihard te draaien en komt er een dansvoorstelling van een deel van het personeel.
Het is net of we in de film Grease beland zijn!
Het is niet voor niets het meest populaire restaurant uit de omgeving zoals we al begrepen hebben. Een poosje later is er weer rumoer. Kennelijk is er een man jarig aan een van de andere 300 tafels en hij moet tot grote hilariteit van de andere gasten een rondje door de zaak hobbelen met een stokpaardje tussen zijn benen.

Waarschijnlijk krijgt hij zijn diner gratis als hij dat doet. Voor ieder jarige wordt iets anders bedacht. Zo zien we ook een dame met een mondkapje en twee pannendeksels die onder luid applaus en “Happy Birthday” gezang een rondje mag maken.
Dan begint het gevecht met de krab. Het blijkt nog een hele klus om die uit zijn stevige jas te halen, maar lekker is het wel.
Regelmatig komt onze serveerster vragen of alles nog naar wens is en zelfs de manager komt even een praatje maken. We lijken wel VIP s J


Het schoonmaken van een tafel wanneer een gezelschap vertrokken is, is ook bijzonder.
Een iemand maakt schoon en een ander komt even later controleren of het schoon is en of alle “ingrediënten” weer op tafel staan en de schoonmaker krijgt een compliment op een lijst.
Al met al een belevenis om hier een keer te gaan eten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten