Thomas & Renée naar de USA

Thomas & Renée naar de USA
Klik op de foto en bekijk ook onze website!! WWW.thomasschoots.nl

maandag 12 mei 2014

Voorbereiding in volle gang!!Thomas en Renée naar de USA!!De voorbereidingen lopen op volle toeren voor een trekking door Noord-Oost-Amerika deze zomer!!
We gaan alle vrienden en bekenden weer op de hoogte houden van al onze belevenissen in de USA via deze Blog of via de website http://thomasschoots.nl


                                                   Beste volgers, vrienden en bekenden,

Al onze boeken zijn nu online bij www.mijnbestseller.nl  gepubliceerd! 
Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige - tijdelijke - writers blocks en wat 'geniale ingevingen' zijn ze nu eindelijk klaar en wij zijn er ontzettend trots op.

Hieronder staat een korte omschrijving van onze boeken:
Als kleine jongen mocht ik helpen met het bouwen van mijn vaders eigen caravan. Nadat het project klaar was togen wij ieder weekend, als het weer dat toeliet, er op uit.
Vanaf dat moment heeft het kampeervirus mij besmet en ben ik nog steeds niet genezen. Nu 55 jaar verder zijn we nog steeds zeer actief bezig met het bedenken van allerlei reizen en nieuwe vormen van kamperen.
Het resultaat kun je lezen in de reisverslagen in deze boeken.
We hebben Europa verdeeld in twee delen. Zuidoost Europa (Griekenland, Turkije, Albanië, Kroatië) en Zuidwest Europa ( Portugal, Spanje en Frankrijk.)
Marokko in Noord Afrika met een trekking in de Hoge Atlas.
We zijn te voet  met rugzak, met een daktent, en niet te vergeten ons eigen ontwerp de "Multisleur" door 16 landen op (stroop)tocht geweest. Waardevolle ontmoetingen met verschillende culturen. Verhalen met een knipoog.
Veel leesplezier.


                                                       Met vriendelijke groet, Thomas & Renée Schoots


Geen opmerkingen:

Een reactie posten